Santa Eulària celebra aquest dissabte la X edició de la Fira d’Estocs | Noudiari.es

Santa Eulària celebra aquest dissabte la X edició de la Fira d’Estocs

@Noudiari/ Aquest dissabte, 22 d’abril, tornen a sortir al carrer Sant Jaume les millors ofertes de les botigues de la població de Santa Eulària des Riu. Ho faran dins la desena de la Fira d’Estocs que organitza l’associació de comerciants Santa Eulària Centre amb la col·laboració de l’Ajuntament. A més de les millors ofertes i promocions a un ample ventall de productes, la jornada comptarà amb actuacions musicals, cinema i tallers infantisl, contactontes i un taller unflable, a més de la presència de diferents restaurants que oferiran una selecció dels seus plats. 

En total, prop de 70 comerços i 10 restaurants traslladaran part de  la seva oferta al carrer principal de Santa Eulària en una jornada que s’allargarà des de les 09:30 i fins a les 21:00 hores. Durant tot el dia es podran adquirir productes de tota mena, des de roba i calcer a informàtica o decoració, a preus molt especials.

Per a fer més fàcil les compres, es podran demanar tiquets per a l’estacionament soterrat del Passeig de la Pau. Així, per cada compra es podrà donar un tiquet amb dues hores de pàrquing gratuït.

Igualment, durant tot el dia s’han programat jocs, tallers i cinema pels més petits. En aquestes activitats estaran acompanyats per monitors de forma que els pares podran continuar fent les seves compres sabent que estan en bones mans. Així, hi haurà un castell inflable al Passeig de s´Alamera, un contacontes de 10.40 a 11.40, animació davant el Teatro España (a la tarda gràcies El Árbol de las Risas), cinema amb dues sessions de la pel·lícula ‘El Reino de las Ranas’, una a les 12:00 i l´altra a les 17:00 hores. També durant el dia es succeiran les actuacions de música.

Des de la seva posada en marxa l’any 2008, la intenció d’aquesta iniciativa és la d’organitzar un dia de festa per a donar a conèixer l’amplia i variada oferta comercial del municipi per a aquells compradors, de dins o de fora de la població, que encara no la coneguin. Així mateix, els visitants de la fira podran comprovar el nivell de qualitat que ofereixen els negocis locals, no tan sols pel que fa als seus productes, sinó a la seua atenció i assessorament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *