ADLIB, un emocionat agraïment, per Marta Díaz | Noudiari.es

ADLIB, un emocionat agraïment, per Marta Díaz

Segundo desfile de la Pasarela Adlib. Foto: Sergio G. Cañizares

No trob paraules per agrair-vos com mereixeu haver fet possible ADLIB 2017. Començant pels dissenyadors i les dissenyadores i totes les persones que treballen per fer cada vegada més gran i més bella la indústria de la moda d’Eivissa; a les institucions i empreses que han col·laborat amb el Consell d’Eivissa per mostrar-la al món: Ajuntament d’Eivissa, Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, Autoritat Portuària de Balears; als nostres patrocinadors principals, Playa Sol i Fashion TV, així com a totes les empreses patrocinadores i col·laboradores; a la nostra padrina, Cayetana; a les nostres ambaixadores, Mónica, Natalia i Anita; als nostres presentadors, Mar i Miguel Ángel; a les vestidores de l’Escola d’Art d’Eivissa; als i a les models; a les persones convidades i a tots i a totes les que us heu bolcat des de fa mesos a fer possible un esdeveniment increïble; als mitjans de comunicació, per fer-vos ressò dels tres dies de passarel·les; un gràcies enorme i emocionat a tot el personal del Consell Insular, de FECOEV i als i a les professionals que heu treballat sense descans durant mesos formant un gran equip que ho ha fet possible. I, per descomptat, al nostre president, Vicent Torres, per creure que la moda d’Eivissa necessita el suport i l’impuls del Consell per consolidar-la com indústria fonamental i estratègica, generadora de llocs de treball, i que ajuda a transmetre una imatge meravellosa de la nostra illa a l’exterior. Gràcies!

Marta Díaz Pascual
Vicepresidenta segona i consellera d’Interior, Comerç, Industria i Relacions Institucionals del Consell d’Eivissa.

4 Respuestas a ADLIB, un emocionat agraïment, per Marta Díaz

 1. Anonymus369 Responder

  22 mayo, 2017 en 13:03

  SRA. CONSELLERA, si despres de gastarse mitja fortuna amb un eventO con aquest es per treura pit…jo li vull comentar un detall, peque estava davora una impresentable com la ex-vedette que va deixar els tecnics i eivissencs com a bambus per TAGOMAGO? MALAS COMPANYES I MALA MEMORIA, UN 0, PER CERT, AMB ES SOUS DELS ALTRES ES MOLT MES FACIL…HIPOCRITES

 2. jaime serra Responder

  22 mayo, 2017 en 19:12

  me gustaria que se emocionara igual por otros temas mas puntuales y duros que tenemos los ibicencos que por un evento que no se que aporta a los ibicencos, ya se que me contara que repercute en beneficio de la isla, pero a quien le va ese beneficio? a mi seguro que no, al gremio que yo trabajo menos. eso si alguien saldra bien paradito con todo este montaje que se traen entre manos año tras año, o me contara que todos los que pintaban por hay estaban por su cara bonita, invierta bien nuestro dinero “señora” y no despilfarre lo que no es suyo.haga algo por la isla que no nos cueste tanto… bueno si es capaz de hacer algo
  saludos

 3. tina Responder

  26 mayo, 2017 en 20:32

  Menudo morro. Viene chupando del bote con el cuento de la moda adlib, gastando en comilonas, hoteles y otros estipendios, promocionando a las firmas de sus amiguitas, posando con sus modelitos (hechos en la India, o Bali o Turquía), a cargo del pobre contribuyente. Y todo para más gloria de sí misma

 4. La Chancleta Vengadora Responder

  28 mayo, 2017 en 18:18

  Ahora lo ideal es que se haga un auto- like y que ella misma se escriba, ” te lo mereces, eres la mejor, estás estupenda, guapa” me he fundido medio millón de euros y lo guapo que me ha quedado el desfile. Me han regalado un montón de gasas y collares de colores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *