Obert un nou parc infantil a Santa Gertrudis de Fruitera | Noudiari.es

Obert un nou parc infantil a Santa Gertrudis de Fruitera

@Noudiari/Els infants del municipi de Santa Eulària des Riu estan d’enhorabona ja que continuen incrementant-se i millorant els espais de jocs pensats i acotats especialment per a ells ja que, a més de la nova zona de jocs de la plaça d’Isidor Macabich, a Santa Gertrudis de Fruitera s’acaba d’estrenar un parc infantil al costat de l’escoleta i s’estan realitzant obres de millora al parc ‘es Fameliar’ de Cas Capità.

Parc escoleta Santa Gertrudis.

En quant a la instal·lació que ja està oberta, és una petita superfície de joc situada a les portes de l’Escoleta Infantil. Aquesta ubicació es va considerar com idònia per a una instal·lació amb jocs infantils especialment indicats pels mes petits no només per estar al costat del centre infantil, sinó que també està molt a prop de la Piscina i la Zona Poliesportiva del poble de Fruitera, de manera que molts boixos petits poden estar jugant segurs mentre esperen a que els seus germans grans fan alguna activitat esportiva.

El parc està vorejat per una petita tanca, amb porta metàl·lica per a l’accés. L’entrada es fa a peu de carrer i hi ha una petita rampa per a passar a la zona de jocs ja que aquesta està situada lleugerament sobre el nivell de la vorera. El terra és totalment de cautxú de seguretat i la instal·lació compta amb tres tobogans, un gronxador, una caseta de jocs i dues tauletes; tot elements homologats i amb totes les mesures de seguretat pertinents. L’obra, executada per l’empresa H2O2 Sport Global, ha tingut un cost de quasi 46.000 euros.

Millores a la zona de jocs ‘Es Fameliar’ de Santa Eulària

Per altra banda, i amb un cost similar, l’empresa Mespisa està executant algunes millores al parc infantil ‘Es Fameliar’ de Cas Capità. Les feines consistiran a la instal·lació d’una pèrgola a la zona de bancs per tal d’oferir ombra, i la col·locació de més elements de joc i més centrats a les franges d’edat més petites ja que els actuals jocs estan pensats per a nens de més de quatre anys. Finalment s’instal·laran mitja dotzena d’elements nous, entre els quals destaquen un tobogan, un gronxador, un petit castell, entre d’altres.

Al mateix temps, s’estan executant feines de pavimentació de les entrades del parc. Fins ara, aquestes eren de gespa per a mantindre la continuïtat amb el parc, però l’ús intensiu com a zones de pas feia que, a la temporada de pluges, es fera malbé la planta i acabaren convertits els accessos en plaques fang, brutes i perilloses per a la seguretat.

.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *