A la venda les entrades dels concerts de les cantants Uxía i Elida Almeida al Festival Nits de Tanit | Noudiari.es

A la venda les entrades dels concerts de les cantants Uxía i Elida Almeida al Festival Nits de Tanit

@Noudiari/ Les entrades per als concerts del dissabte 22 de juliol de la cantant gallega Uxía i del diumenge 23 de juliol de l’artista capverdiana Elida Almeida ja estan a disposició de tots els interessats. Les entrades es poden adquirir anticipadament cridant al telèfon 680.104.856, i també es podran comprar el mateix dia del concert a taquilla.

Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros i de 15 euros si es compren a taquilla.Coneguda com “la veu de l’Atlàntic”, Uxía és considerada la gran dama de la música gallega i una de les seues millors ambaixadores. El seu treball Meu canto, ha estat seleccionat com a Top of the World per la revista britànica Songlines. Entre els seus projectes destaca la seua tasca com a directora artística i alma mater del Festival Internacional de la Lusofonia, Cantos na maré. Ha actuat a l’Argentina, Los Angeles, Portugal, Bèlgica, entre d’altres llocs.

Cartell d’Eilida Almeida.

Per la seua banda, Elida Almeida té una proposta artística basada en melodies folk accentuades pels ritmes de l’illa de Santiago de Cap Verd, on va néixer. El seu disc Ora Doci Ora Margos reflecteix l’esperança i els somnis dels joves capverdians que somien escapar del seu aïllament i abraçar el món. L’estil musical d’Elida és molt diferent del de la seua compatriota Cesaria Evora, encara que comparteixen la mateixa formar d’encantar el públic: brillar per la seua veu sincera i atraure amb el seu missatge.

Totes dues artistes actuaran a Eivissa de la mà del Festival Nits de Tanit, organitzat pel departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa.

Tots dos concerts començaran a les 22 hores i es celebraran davant la seu de la UIB, a l’antic edifici de la Comandància Militar (c/ Calvari, 1, Eivissa).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *