Els bombers de Formentera treuen l’aigua dels aparcaments del Parc Natural | Noudiari.es

Els bombers de Formentera treuen l’aigua dels aparcaments del Parc Natural

@Noudiari/ Els bombers del Consell de Formentera han treballat de manera ininterrompuda des de la tarda del dia 10 d’agost i durant tot el matí del dia 11 per treure aigua dels pàrquings del Parc Natural de ses Salines, que havien quedat negats per la pluja.El Parc Natural de ses Salines, que inclou les platges d’Illetes i Llevant només permet l’accés als vehicles que poden aparcar sense posar en risc el pas dels serveis d’emergències, per la qual cosa, que els aparcaments estiguessin inhabilitats ha provocat una menor capacitat d’entrada de vehicles interessats en accedir al Parc, provocant cues a la carretera.

Els bombers de Formentera treuen l’aigua dels aparcaments del Parc Natural.

El Consell de Formentera espera que a partir de demà dissabte els aparcaments hagin recuperat bona part de la seva capacitat i agraeix al personal de control, la Policia Local i a la guàrdia Civil la seva labor per controlar els accessos i redirigir els visitants cap a altres platges.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *