La nova edició de la Milla Urbana comptarà amb la presència del campió i el subcampió d’Espanya de la distància | Noudiari.es

La nova edició de la Milla Urbana comptarà amb la presència del campió i el subcampió d’Espanya de la distància

@Noudiari/ Aquest matí s’ha realitzat la presentació oficial de la 33 edició de la Milla Urbana Isla de Ibiza que enguany es celebrarà a Sant Antoni de Portmany el dissabte 7 d’octubre. A la presentació han assistit el director insular d’Esports i Joventut del Consell d’Eivissa, Fernando Gómez, el regidor d’Esports de Sant Antoni, Antonio Lorenzo, i l’organitzador de la prova, Josep Ribas Ribas del Club J.A.S.A. Precisament, durant aquesta presentació Ribas ha anunciat que han confirmat la seua assistència l’actual campió i subcampió d’Espanya de la Milla, Víctor Ruiz i Fernando Sainz.La prova es celebrarà al port de Sant Antoni el dissabte 7 d’octubre i constarà de dues curses, una d’una milla -1.609 metres- de cadet a veterans, i una altra de 5 kilòmetres de juvenil a veterans. A més, hi haurà curses per a categories de mini baby (25 metres) fins a infantil (900 metres).

Les inscripcions són gratuïtes fins a la categoria de cadets, i de 5 euros per als adults. Les inscripcions individuals es poden realitzar a la web www.elitechip.net i per a col·legis, clubs i grups al correu millaurbanaisladeibiza@hotmail.com Les inscripcions estan obertes fins al dijous 5 d’octubre.

Aquesta cursa forma part del calendari de la Federació Espanyola d’Atletisme . A més, es regalaran premis en tickets de compra de material esportiu valorat en 600 euros entre els tres clubs amb més participants que hagin finalitzat la competició.

Presentació de la nova edició de Milla Urbana.

“És un orgull comptar amb proves d’aquest tipus i tant arrelades a la societat eivissenca” ha comentat el director insular d’Esports i Joventut del Consell d’Eivissa, Fernando Gómez, qui ha refermat el “compromís d’aquest Consell en continuar donant suport a aquestes iniciatives esportives que, a més d’un gran nivell competitiu, compten amb una gran acceptació popular”.

A la roda de premsa ha assistit el plusmarquista nacionalo de 800 metres, Kevin López, qui s’ha mostrat com un gran “admirador d’aquesta prova” i ha assegurat que farà tot el possible per poder participar a l’edició d’enguany.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *