Oberta l’inscripció del curset d’iniciació a l’hípica del Consell d’Eivissa | Noudiari.es

Oberta l’inscripció del curset d’iniciació a l’hípica del Consell d’Eivissa

@Noudiari/ L’Àrea d’Esports del Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa organitza cursets d’iniciació a l’hípica a Ibiza Horses (Sant Josep), Can Mayans (Sta. Gertrudis) i Club Hípico (Sant Antoni) els diumenges 8, 15, 22, 29 d’octubre i 5 de novembre de 2017 de 10 a 13 hores.Aquesta activitat està dirigida a al·lots o al·lotes de 8 a 16 anys no iniciats o sense nivell, que no hagin assistit mai a cap curset. Durant aquestes cinc classes, els alumnes rebran coneixements sobre equilibri sobre el cavall, trot, galop, higiene del cavall, alimentació, anatomia del cavall, ralació amb l’animal, un dia amb el veterinari i jocs i exhibicions. El curs inclou l’assegurança, classes, i material.

Imatge de la façana del Consell d’Eivissa.

Les inscripcions són gratuïdes i limitades, per ordre d’arribada fins a un màxim de 150 alumnes. Els interessats poden inscriure’s omplint un butlletí d’inscripció al correu miquelc@conselldeivissa.es, o presencialment a l’àrea d’Esports del Consell Insular d’Eivissa, fins al 27 de setembre. Es confirmarà la plaça i el lloc de l’activitat segons la disponibilitat. Més informació a l’Àrea d’Esports del Departament d’Educació, Cultura, Patrimoni, Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa: telèfon: 971195451, de 8.00 a 15.00 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *