Sant Josep es presenta a les convocatòries de SOIB JOVE, SOIB 30, Visibles, Joves Qualificats i Formació Dual Sector Nàutic | Noudiari.es

Sant Josep es presenta a les convocatòries de SOIB JOVE, SOIB 30, Visibles, Joves Qualificats i Formació Dual Sector Nàutic

@Noudiari/ L’Ajuntament de Sant Josep es presenta enguany a 5 convocatòries del SOIB que permetran contractar a més de 45 participants amb la finalitat de millorar les possibilitats d’inserció al mercat de treball dels residents del municipi.Al programa mixt SOIB JOVE s’impartirà la formació del certificat de professionalitat  d’Operacions Auxiliars Administratives, i al SOIB 30  la d’Activitats auxiliars en vivers, jardins, i centre de jardineria. Els dos programes es complementaran amb la formació en Anglès que, en finalitzar certificarà el nivell de l’idioma.

La convocatòria Visibles començarà enguany i contractarà durant 6 mesos a 10 persones majors de 35 anys en situació d’atur de llarga durada. D’altra banda, Joves Qualificats preveu la contractació 5 joves durant 7 mesos pels departaments d’esports, normalització, medi ambient  i comerç.

A més, el Consistori josepí es presentarà, juntament amb les nàutiques de l’illa  interessades, a la convocatòria de Formació Dual Sectors Estratègics per tal  de donar continuïtat a la formació en el sector, sent fins a la data el  de l’Ajuntament de Sant Josep l’únic centre acreditat per a formar en nàutica a tota l’illa.

Les persones o empreses interessades a participar en els programes poden contactar directament amb l’Ajuntament al telèfon 971 80 15 98.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *