El Consell organitza la I Jornada de Turisme Sostenible d’Eivissa | Noudiari.es

El Consell organitza la I Jornada de Turisme Sostenible d’Eivissa

@Noudiari / El Consell Insular ha organitzat la I Jornada de Turisme Sostenible d’Eivissa, que tendrà lloc demà dimecres 11 d’octubre de les 17 a les 20.30 hores al Saló de Plens, i que comptarà amb la participació de diversos experts en la matèria.Coincidint amb la celebració de l’Any Internacional del turisme sostenible per al desenvolupament, el Consell d’Eivissa vol sensibilitzar i informar el sector turístic tant públic com privat “sobre la importància i beneficis d’apostar pel desenvolupament d’un turisme més sostenible”, com ha explicat el director insular, Vicent Torres Ferrer. La Jornada pretén ajudar a la “conscienciació i informació sobre els beneficis d’un turisme responsable i que el conjunt d’agents implicats assumeixin la seua responsabilitat com a actors essencials”.

Els destinataris de la Jornada són el sector turístic públic i privat de l’illa, les administracions gestores de turisme, emprenedors i estudiants de turisme i altres disciplines similars, i la ciutadania en general que desitja informar-se sobre el tema.

Els experts convidats ajudaran a sensibilitzar i informar sobre el que realment és un desenvolupament sostenible i responsable del turisme, entendre el que suposa de benefici per a l’illa el desenvolupament d’un turisme sostenible i possibilitats que es presenten en aquest àmbit, comprendre la relació entre un turisme sostenible i un desenvolupament socioeconòmic i sociocultural adequat a la nostra destinació, i reflexionar sobre el futur turístic d’Eivissa i les opcions que es poden plantejar en turisme sostenible.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *