El Consell d’Eivissa aprova els convenis amb les federacions esportives per el programa ‘L’Esport per a l’edat escolar’ | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa aprova els convenis amb les federacions esportives per el programa ‘L’Esport per a l’edat escolar’

@Noudiari / La reunió del Consell Executiu d’aquest divendres al matí del Consell Insular d’Eivissa, ha aprovat l’aprovació de la signatura dels convenis amb les delegacions federatives i les federacions d’esports per al desenvolupament del programa ‘L’Esport a l’edat escolar’.
En aquest conveni s’inclou el període comprès entre el 15 de setembre de 2016 i el 30 d’agost de 2017.

El conseller d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, ha valorat especialment que es recuperi la figura dels convenis a l’hora de gestionar les ajudes econòmiques a federacions i delegacions federatives per a aquest programa: “Això implicarà que una vegada signats aquests convenis es podrà fer el pagament del 100% de cadascuna de les partides assignades, el que redundarà en benefici del món de l’Esport”, ha senyalat.

David Ribas ha manifestat que la recuperació del model de convenis ha suposat que, enguany, aquestes ajudes s’hagin aprovat amb més retard, però s’ha manifestat convençut que això repercutirà, segons Ribas, en una “agilització de la tramitació i del pagament de cara als pròxims exercicis”.

En aquest sentit, ha volgut transmetre un missatge d’agraïment a tots actors implicats en el programa de l’Esport a l’edat escolar, “ja que sabem les altures d’any en les que ens trobam i l’esforç en tots els sentits, especialment en l’econòmic, que ha suposat això per a les federacions, delegacions federatives i per a tot el teixit esportiu en general”, asegura David Ribas.

A partir de la setmana vinent, s’aniran organitzant trobades amb totes les delegacions i federacions per signar tots els convenis.

La dotació econòmica d’enguany és de 348.776 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *