Sant Josep convoca les ajudes pel Programa de Reutilització de llibres | Noudiari.es

Sant Josep convoca les ajudes pel Programa de Reutilització de llibres

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia obre la convocatòria de concessió d’ajudes per als centres que imparteixin educació primària i secundària que tenguin alumnat adherit al Programa de Reutilització de llibres, empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia, pel curs 17-18.
La Junta de Govern Local, així ho va aprovar en sessió ordinària el passat  dia 19 d’octubre.

La quantia màxima de les ajudes que es podrà concedir en aquesta convocatòria és de 57.000 €.

Els centres que vulguin acollir-se a aquesta convocatòria hauran de tenir alumnat de Primària o Secundària, empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia i  adherit al Programa de reutilització de llibres de text.

En el  cas dels centres de primària del municipi, en el cas de compra de llibres per renovació de lots, es subvencionarà amb 80,00 € cada lot nou comprat i en cas que la compra de llibres s’hagi dut a terme per ampliació de grups, augment de ràtios o incorporacions tardanes, es donarà una ajuda de 80,00 € per alumne empadronat al municipi i adherit al Programa de reutilització de llibres.

En el cas de compra de lots de llibres a alumnat d’incorporació tardana, els centres hauran de passar les dades dels infants d’incorporació tardana.

Es subvencionarà també amb 80,00 € per infant empadronat al municipi i adherit al Programa de reutilització de llibres, l’adquisició de continguts curriculars digitals i dels equipaments.

En quedarien exceptuats els grups de 4t de Primària que ja reben subvenció a través de la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa.

Pel que fa pels alumnes dels centres de secundària del municipi, atès que el curs 16/17 es va implantar el programa de reutilització de llibres a 1r i 2n d’ESO i es subvencionaren tants de lots com infants empadronats hi havia adherits al Programa de reutilització de llibres, enguany, en cas que s’hagi produït un augment d’adhesions al Programa en aquests dos cursos, l’Ajuntament subvencionarà els lots nous que s’hagin hagut de comprar per a 1r o 2n d’ESO,  així  com de 3r i  4t d’ESO.

D’altra banda, els centres amb alumnat cursant primària o  secundària,  podran percebre 80,00 € per infant empadronat al municipi de Sant Josep adherit al Programa de reutilització de llibres del centre, que no hagi rebut ajuda per aquest concepte en cap ocasió anterior.

Les instàncies es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia fins el  24 de novembre i  tota la informació  i  documentació  es pot descarregar a la web  de l’Ajuntament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *