La sala de Plens del Consell d’Eivissa acollirà les primeres Jornades Voluntàries | Noudiari.es

La sala de Plens del Consell d’Eivissa acollirà les primeres Jornades Voluntàries

@Noudiari / La sala de Plens de la seu del Consell Insular d’Eivissa acollirà els propers dies 15 i 16 de desembre les primeres Jornades Voluntàries a Eivissa, que tenen com a objectiu fomentar el voluntariat i oferir formació a entitats i particulars que formin part o estiguin interessats en el món del voluntariat.
Aquesta és una iniciativa de la direcció insular de Transparència, Participació i Bon Govern del Consell d’Eivissa, en col·laboració amb la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears.

Gloria Santiago, directora insular de Transparència, Participació i Bon Govern ha explicat que “moltes associacions de voluntaris de l’illa ens havien demanat formació útil per a la gestió del dia a dia de les entitats” i ha senyalat que el propòsit ha estat “proposar un curs senzill i pràctic per ensenyar les eines que millorin el funcionament de les organitzacions de voluntariat que existeixen a Eivissa, així com informar i potenciar el voluntariat a l’illa”, ha explicat.

Pel que fa al foment del voluntariat, Santiago també ha destacat que, durant les dues jornades, se celebraran algunes pauses-cafè amb l’objectiu que els assistents comparteixin experiències en un ambient distès, i facilitar la interconnexió entre les diferents associacions.

Les jornades estaran dividides en dues sessions: la primera se celebrarà el proper divendres 15 de desembre entre les 18,00 i les 21,00 hores, i consistirà en un coaching sobre aptituds bàsiques per al voluntariat, estratègies de comunicació i resolució de conflictes.

La sessió estarà impartida per la psicòloga Noemí Tur.

 

Lliurament de un diploma oficial

La segona sessió se celebrarà el proper dissabte 16 de desembre entre les 10,00 i les 14,30 hores, i tractarà sobre formació bàsica per totes les persones voluntàries o que vulguin iniciar-se en el voluntariat.

La xerrada serà impartida per Marga Gaya, membre de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears, llicenciada en Dret i especialista universitària en gestió d’ONGs.

L’entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

També s’entregarà un diploma d’assistència als participants que es preinscribeixin al correu i compleixin amb un mínim del 80% d’assistència.

A més, el curset impartit per la Plataforma del Voluntariat té caràcter oficial, amb el que aquest diploma té especial valor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *