L’Ajuntament de Santa Eulària signa un conveni de col·laboració amb la Confraria de Pescadors | Noudiari.es

L’Ajuntament de Santa Eulària signa un conveni de col·laboració amb la Confraria de Pescadors

@Noudiari / L’Alcalde de Santa Eulària des Riu, Vicent Marí, i el president de la Confraria de Pescadors d’Eivissa –que agrupa també a la petita flota pesquera amb base a Santa Eulària-, Antoni Cardona, han signat aquest dimecres 12 de desembre la renovació del conveni de col·laboració entre dues entitats per tal de fomentar l’associacionisme i la promoció de l’activitat pesquera.L’acord contempla que el Consistori aporti a la Confraria 10.000 euros per tal de cobrir les activitats que aquesta ha desenvolupat al present exercici.

El primer edil ha volgut destacar l’excel·lent col·laboració entre Ajuntament i Confraria en la realització de diferents activitats, entre les que destaquen les fires d’es gerret i del calamar que es realitzen al març i al novembre a Santa Eulària des Riu i a Sant Carles de Peralta i que atrauen a centenars de visitants.

Marí ha volgut reconèixer, també, la importància d’una activitat tradicional a l’illa però que ha anat perdent importància per la seva duresa i per l’entrada de captures d’altres bandes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *