El CEPA dona a Deixalles la recaptació del Mercat de Nadal Solidari | Noudiari.es

El CEPA dona a Deixalles la recaptació del Mercat de Nadal Solidari

@Noudiari/ El Centre d’Eudació per a Persones Adultes (CEPA) de la Ciutat d’Eivissa ha entregat aquesta setmana a la Fundació Deixalles la recaptació del Mercat solidari 2017. En total, el CEPA ha recollit 275,72  euros, que es sumen als 110 kg de roba i altres objectes recollits i donats a la Fundació.La Fundació Deixalles, és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit Balear amb mes de 30 anys d’experiència, i amb l’objectiu bàsic de la inserció socio-laboral de persones de col·lectius de risc o amb la problemàtica social a través de la recollida, tractament i recuperació de roba, estris o voluminosos (mobles, electrodomèstics,…), així com de serveis especialitzats d’orientació i inserció laboral.

El CEPA dona a Deixalles la recaptació del Mercat de Nadal Solidari.

Per a aconseguir la inserció sociolaboral de les persones que arriben a la Fundació, a més del Gabinet d’orientació laboral (GOL) tenim definit un Itinerari prelaboral que compta amb unes accions de suport que es basen en la recollida i gestió de roba o residus voluminosos en bon estat per a la seva recuperació, que es converteixen així en la matèria prima per al funcionament dels nostres tallers que recolzen l’Itinerari.

El CEPA de la Ciutat d’Eivissa, per la seva banda, porta més de 30 anys oferint a la societat eivissenca la possibilitat de millorar la seva formació i accedir a titulacions oficials de educació primària i secundària. En el present curs te més de 400 alumnes matriculats tant en formació reglada com no reglada.

Entre les iniciatives del CEPA els darrers anys es troba la celebració d’un Mercat solidari els dies previs a les vacances de Nadal, on personal, alumnes i amics de l’escola d’adults han aportat roba, objectes de decoració o llibres entre altres per a posar en marxa un mercat solidari amb donacions simbòliques.

La Fundació Deixalles Eivissa ha apuntat que està “molt agraïda” al CEPA per contar amb nosaltres en aquesta ocasió i donar a l’entitat la recaptació i diferents materials, especialment roba i decoració, per als tallers de capacitació.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *