El Consell promociona la gastronomia i els productes d’Eivissa a Madrid Fusión | Noudiari.es

El Consell promociona la gastronomia i els productes d’Eivissa a Madrid Fusión

@Noudiari / El Consell d’Eivissa torna per tercer any consecutiu a promocionar la gastronomia i els productes d’Eivissa a Madrid Fusión, la cimera internacional de la gastronomia, que es celebra del 22 al 24 de gener a Madrid. En l’edició de 2018 el Consell dóna una passa més i, a més d’un estand, l’illa comptarà per primera vegada amb una ponència a l’escenari de la sala polivalent, amb la qual es pretén donar visibilitat a Eivissa com una destinació turística i gastronòmic que aposta per la sostenibilitat.El president del Consell d’Eivissa i responsable del Departament de Turisme, Vicent Torres, ha destacat que “consideram que la participació a Madrid Fusión és clau per promocionar la nostra gastronomia i els nostres productes. Però en 2018 hem fet un esforç especial per conscienciar sobre la importància de preservar els nostres recursos naturals, en el marc d’una aposta de futur per la sostenibilitat “.

El president del Consell ha agraït “la col·laboració de les confraries de l’illa amb la marca Peix Nostrum en un esdeveniment tan important, i davant d’un públic especialitzat nacional i internacional. També la implicació de grans xefs d’Eivissa a l’escenari, que promocionaran la nostra cultura, una cuina d’arrels i també les propostes més innovadores, en un moment en què totes les tendències i estudis confirmen que la gastronomia és un dels motius per triar un destí “.

Sota el títol “Peix Nostrum d’Eivissa: La sostenibilitat de la mar”, la cita serà el dimecres 24 de gener, de 17 a 17.30 hores, i reunirà representants de les confraries de l’illa i als xefs José Miguel Bonet, d’Es Ventall i Javier Marí, de Can Gat. No serà la primera vegada que José Miguel Bonet pugi a aquest escenari, ja que en l’edició anterior de Madrid Fusión va defensar la seva candidatura a cuiner revelació, després de la visita dels periodistes José Carlos Capel i Julia Pérez a diversos restaurants de la illa, en el marc de les jornades gastronòmiques de tardor Eivissa Sabor de 2016, que organitzen el Consell d’Eivissa i Pimeef Restauració.

Precisament la nova edició de les jornades gastronòmiques de primavera Eivissa Sabor 2018 i el III Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània també es promocionaran a l’estand d’Eivissa a Madrid Fusión, que aquest any comptarà amb la participació de diferents xefs, com David Grussaute (Unic) o Rodolfo Escudero (Gira-sol) que oferiran elaboracions amb productes autòctons com sobrassada o formatges i també s’oferiran degustacions de vins i olis de la terra i dolços tradicionals.

A més, l’Ajuntament d’Eivissa també promocionarà a l’estand de Madrid Fusión la segona edició de l’esdeveniment ‘Viu la Posidònia’, amb la presència que xefs que presentaran diferents elaboracions homenatge a la planta que forma part de la declaració de Patrimoni Mundial de la Unesco.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *