Bluesmáfia i es Saligardos presenta ‘Ni poc, ni molt, ni mica’ a Mallorca | Noudiari.es

Bluesmáfia i es Saligardos presenta ‘Ni poc, ni molt, ni mica’ a Mallorca

 

@Noudiari / Després de nou anys tocant en directe, el grup ‘Bluesmáfia i es Saligardos’ ha llançat el seu primer disc i aquesta setmana el presentarà a Mallorca mitjançant dos concerts en directe. El primer tindrà lloc el divendres, dia 16, a les 22 hores, a Sa Fonda Cafè de Porreres. El segon serà el dissabte 17, també a les 22 hores, a la sala 2 de Es Gremi de Palma. L’àlbum es titula ‘Ni poc, ni molt, ni mica’, com el mogut tema que també ha inspirat el primer videoclip i que els mitjans de comunicació de les Pitiüses ja han definit como “L’himne de l’Eivissa descontenta”. Conté un total d’onze cançons, totes escrites en català, amb lletra i música del guitarrista i vocalista Miquel Prats, ‘Botja’.

 

Les cançons de ‘Ni poc, ni molt, ni mica’ salten del swing al blues, passant pel jazz i el rock & roll. Els temps actuals que viu l’illa d’Eivissa inspiren bona part d’elles, amb el sentit de l’humor i la diversió com a bandera. Els temes que reuneix l’àlbum són: ‘Setembre swing’, ‘Bons moments’, ‘Nit d’agost’, ‘Començar’, ‘Es blues d’en Dave’, ‘Sant Josepin’, ‘Dies d’hivern’, ‘Molt tard’, ‘Oh My got’, ‘Clavar els teus ulls’ i ‘Ni poc, ni molt, ni mica’.

 

El grup ‘Bluesmafia i es Saligardos’ es va formar a l’any 2008 amb motiu de les festes de Sant Agustí, en ajuntar-se per a un concert ‘Sa Bluesmafia’ i la ‘Eivissa Jazz Big Band’. El seus membres son Montse Llaràs, Miquel ‘Botja’, Stefano Serra (bateria), Dennis Hermann, John Hockins, Vicent Tur (trombó), Santi Ramírez (trompeta) i Víctor Ávila (saxo).

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *