L’IES Quartó del Rei celebra el seu tercer dia del centre repassant les diferents civilitzacions que han passat per Eivissa | Noudiari.es

L’IES Quartó del Rei celebra el seu tercer dia del centre repassant les diferents civilitzacions que han passat per Eivissa

Imagen del IES Quartó del Rei, en Santa Eulària.

@Noudiari / L’IES Quartó del Rei celebrarà aquest dimarts el seu tercer dia del centre, una jornada que serà de portes obertes per a les famílies. La temàtica d’aquest curs és la de les civilitzacions que han passat per Eivissa o han tingut relació amb l’illa, on cada grup-classe decorarà la seva aula amb l’ambientació d’una civilització (musulmans, vikings, grecs, púnics, romans, etc.) i es desenvoluparan diferents tipus d’activitats didàctiques i lúdiques per a tothom.

El centre contarà aquest any amb la col·laboració de l’associació de recreació històrica Iboshim, que ha muntat una exposició i realitzà un taller per a l’alumnat dins del centre.

Les escoles adscrites de Sant Carles i Vénda d’Arabí visitaran el Quartó del Rei amb l’alumnat de sisè de Primària perquè coneguin les instal·lacions i sigui la primera aproximació al centre on passaran els seus propers quatre cursos acadèmics.

Es lliuraran premis a la millor decoració i disfresses grupals, així com un regal per haver participat en les diferents activitats didàctiques preparades pels alumnes. Les activitats començaran a les 9 hores i finalitzaran a les 13 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *