Ressonadors celebra els seus 10 anys amb un concert simfònic per les Festes de Maig | Noudiari.es

Ressonadors celebra els seus 10 anys amb un concert simfònic per les Festes de Maig

Presentació del concert, a Santa Eulària.

@Noudiari / L’estacionament situat al costat del Palau de Congressos de Santa Eulària des Riu acollirà aquestes festes del Primer Diumenge de Maig el que, segurament, serà el concert més especial de les festes. La formació eivissenca Ressonadors oferirà el concert de celebració dels seus 10 anys d’existència, amb una trajectòria que ha convertit el projecte de Joan Barbé i Omar Gisbert en un referent dins el panorama cultural de les Balears i que els ha valgut diverses distincions per la forma d’unir el folklore tradicional amb nous estils musicals.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Francisco Tur, juntament amb el fundador i ‘alma mater’ de Ressonadors Joan Barbé, han presentat aquest matí el concert de dissabte 5 de maig a la casa pagesa restaurada i únic centre d’interpretació d’un riu a Balears de Can Planetes.

El concert, que serà gratuït, vol ser un fita especial en la trajectòria de Ressonadors, “un punt i apart”, com a expressat Barbé, qui ha mostrat l’agraïment de la formació al Consistori per oferir la seva ajuda en aquesta celebració. “És un honor poder estar aquí perquè a les festes de Maig sempre s’han portat artistes d’un gran nivell, molt alt, i és d’agrair que es consideri que no sempre el de fora ha de ser millor que el que tenim aquí”, ha afegit.

L’actuació suposarà un repàs de la trajectòria de Ressonadors adaptant cançons populars tradicionals. Però ho farà en un format simfònic, amb la participació de l’Orquestra Simfònica i del Cor Ciutat d’Eivissa, a més d’una vintena de cantants que ja han col·laborat anteriorment amb la formació com Gerard Quintana (Sopa de Cabra), David Serra (Projecte Mut), Joan Murenu (UC) o Alfred Marí (Pota Lait), entre d’altres. En total seran prop d’un centenar d’artistes sobre l’escenari.

El concert la vespra del Primer Diumenge de Maig servirà també per a presentar el disc ‘Ressonadors Simfònic’ que recull aquestes noves versions fetes per Joan Barbé i Omar Gisbert.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *