Els assalariats del taxi demanen més llicències fixes per garantir el servei a Sant Josep | Noudiari.es

Els assalariats del taxi demanen més llicències fixes per garantir el servei a Sant Josep

Reunió dels taxistes assalariats amb l’alcalde, Josep Marí.

@Noudiari / L’alcalde, Josep Marí Ribas, i la primera tinent d’alcalde, Paquita Ribas, s’han reunit aquest matí amb representants de l’Associació d’Assalariats del Taxi de Sant Josep de sa Talaia, per tal d’abordar la situació del sector al municipi.

Els assalariats reclamen a l’Ajuntament que concedeixi més llicències fixes, adduint que són necessàries per garantir el servei, donat l’augment de la demanda d’aquest transport públic detectat en els darrers anys. En aquests moments, hi ha 84 llicències de taxi fixes (per tot l’any) a Sant Josep.   L’alcalde i la regidora s’han compromès a estudiar aquesta demanda.

D’altra banda, els taxistes també han mostrat la seua preocupació per les dificultats que s’estan trobant a l’hora de passar la ITV. Cal recordar que el Pla de Taxis Estacionals 2018-2019 ha concedit un total de 127 llicències temporals, 23 més que l’any passat. A més a més, enguany els taxis estacionals estaran operatius cinc mesos, del 15 de maig al 15 d’octubre.

Una respuesta para Els assalariats del taxi demanen més llicències fixes per garantir el servei a Sant Josep

  1. Alberto Responder

    17 mayo, 2018 en 18:23

    Recordaros que el aeropuerto deberia ser libre, deberian poder cargar todos los taxis de la isla, ya que es competencia de aena y no del ayuntsmiento. Esto no se dice ehhh. Aeropuerto libre ya?!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *