Ciència, música, tallers i conferències per celebrar Santa Teresa a es Cubells | Noudiari.es

Ciència, música, tallers i conferències per celebrar Santa Teresa a es Cubells

@Noudiari / Un any més les festes de Santa Teresa des Cubells ens ofereixen un gran programa d’activitats per a tothom, residents i aquelles persones que s’acostin per celebrar amb les vesines i  vesins aquestes dates festives.Divendres serà dia per als infants. Eiviciència acosta un taller la mar d’entretingut per boixes i boixos a partir de 9 anys. Serà a les 11 hores a la biblioteca des Cubells. I a la tarda, els infants segueixen  sent els protagonistes, ja que a les 17h se celebrarà una festa infantil amb castells inflables, tallers, xocolatada i  l’actuació  del  Mag Alexis.

Dissabte 13 la música omplirà es Cubells amb una gran “Festa a la plaça”. A les 20 h la banda Sunny ens oferirà les millors versions de conegudes cançons i  a les 22 h Morning Drivers ens presentarà el  seu  nou  treball, Fronteras.

La tradició arriba diumenge 14  amb la celebració  de la Fira d’artesania a la plaça del  poble. A partir de les 12 tothom  gaudirà de l’actuació  musical  de la banda de música de Can Blau i  d’una tirada amb bassetja al  pàrquing del  poble.

Dilluns 15 és el  dia gros de la festivitat de Santa Teresa. A les 19 h es celebrarà la Missa solemne cantada pel Cor de Sant Josep, seguida de processó, l’actuació del Grup  Folklòric de Sant Jordi de ses Salines i  convidada a bunyols. A les 22 h The Queen Ibiza, banda tribut a Queen  posarà un bon punt  final  i  ens farà ballar i  cantar al  ritme dels èxits més coneguts de l’emblemàtica banda britànica.

El  programa de festes no  acaba aquí, perquè dissabte 20, a Can Mestre es celebrarà un torneig d’escacs i  a les 19.30 podrem  gaudir d’una de les celebracions tradicionals més nostres, la festa a la Font d’en Xiquet. Ballada popular, concurs d’ucs i  burlada de corn, pesada de senalló i  actuació  del  Grup de Teatre des Cubells que estrenarà “Sa Partió”.

Diumenge 21, la doctora Teresa Marí ens oferirà una conferència sobre els líquens d’Eivissa i  el  seu  us com a bioindicadors. Serà a les 19 h  a la sala polivalent.

Dissabte 27 es celebrarà el  dinar d’homenatge als majors des Cubells i  diumenge 28, XI Edició  del  concurs de Paelles, organitzat per l’AV des Cubells.  Les persones interessades ja poden presentar la inscripció  a Can Reial.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *