L’auditori de Cas Serres acull l’espectacle de dansa “Eran casi las dos”, de la companyia Carmen Fumero | Noudiari.es

L’auditori de Cas Serres acull l’espectacle de dansa “Eran casi las dos”, de la companyia Carmen Fumero

@Noudiari / L’auditori de Cas Serres acull l’espectacle de dansa Eran casi las dos, de la companyia Carmen Fumero, aquest divendres 5 d’octubre a les 21.00 h. Aquesta funció forma part de la Temporada de dansa 2018. Eran casi las dos es presenta com un projecte de dansa contemporània, amb la motivació de contar una història en forma de succés. A través de la dansa i una banda sonora electrònica es busca escenificar d’una manera cinematogràfica el que va succeir quan Eran casi las dos.La idea principal del guió parteix d’un punt de trobada entre dues persones en un lloc determinat, en el qual ell està esperant que ella arribi. Ambdós tenen intencions molt diferents d’un amb l’altre i el que succeirà és el resultat d’un conflicte passat. Enveja, lluita, egocentrisme i la malaltia capaç de crear la soledat mouran els dos individus en la seua conversa física, que finalment acabarà en tragèdia. Una tragèdia dins d’un succés imaginat.

Preu de les entrades: 8 € anticipada fins dotze hores abans i 12 € a taquilla (oberta dues hores i mitja abans de la funció fins deu minuts abans de començar).Abonaments
Per la compra de les entrades per a dos (2) espectacles diferents amb venda anticipada: 11,20 euros. Per la compra de les entrades per a cinc (5) espectacles diferents amb venda anticipada: 26 euros. Per la compra de les entrades per a set (7) o més espectacles diferents amb venda anticipada: 4,80 euros per espectacle.

Informació: tel. 680104856 (de dilluns a divendres de 10.00 a 15.00 hores) Venda d’entrades en línia: https://vendaentrades.conselldeivissa.es. Una vegada començat l’espectacle ja no es podrà accedir a l’auditori.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *