Networking, vies alternatives de finançament i client digital al Forum d’Emprenedors Ingenion | Noudiari.es

Networking, vies alternatives de finançament i client digital al Forum d’Emprenedors Ingenion

@Noudiari / La nova edició del Forum d’Emprenedors Ingenion, que organitza l’Ajuntament de Santa Eulària, tindrà lloc els propers 8 i 9 de novembre al Centre Cultural de Jesús amb els nous reptes i oportunitats que presenten els nous models de comunicació, consum i interrelació amb els clients.
La proposta, que ja arriba a la seva quarta edició, abordarà aspectes com el networking, formes de finançament alternatives a les tradicionals com ara el crowfounding o els ‘business angels’ i aspectes relacionats amb el perfil i necessitats per a abordar amb èxit la captació del client digital.

I com a noms professionals destacats, la cita comptarà amb la presència de Jaime García Cantero, analista independent i director de continguts del Fòrum Retina, organitzat pel diari El País i centrat a abordar temes relacionats amb la innovació i el talent creatiu. I també el de Pedro A. Olivares, consultor i enginyer que parlarà dels “superpoders” que calen per ser emprenedor.

La informació i les inscripcions es poden fer a www.ingenion.net.

Ingenion consta de les sessions matinals dels dos dies, en què s’ofereixen conferències i taules redones; a més dels tallers pràctics que es faran només dijous 8 a la tarda.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *