Cas Serres acull aquest dissabte el concert de música clàssica “de Vivaldi a Beethoven” | Noudiari.es

Cas Serres acull aquest dissabte el concert de música clàssica “de Vivaldi a Beethoven”

@Noudiari / El Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa i dins de l’Agenda Cultural de desembre presenta el concert de “Vivaldi a Beethoven, l’era de la il·luminació”, a càrrec de La Jove Orquestra de les Illes Balears i el Petit Cor Eivissa. El concert tindrà lloc dissabte, 8 de desembre a les 20 hores a l’auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres.A la primera part l’orquestra estarà dirigida per Joan Barceló i s’hi interpretarà peces musicals de la simfonia número 1 en do major Op. 21 del compositor Ludwig van Beethowen. Seguidament, la segona part s’endinsarà en la interpretació del famós Gloria RV 589 del compositor Antonio Vivaldi, aquest cop sota la direcció de Juan F. Ballesteros. El Petit Cor d’Eivissa comptarà amb les sopranos Irene Mas i Irene Gili i l’alto Isabel Marí. La duració de l’espectacle serà d’una hora i és adequat per a públics de totes les edats.

El preu de les entrades són de 9 euros l’anticipada fins dotze hores abans i 13 euros a taquilla que estarà oberta dues hores i mitja abans de la funció fins deu minuts abans de començar. També es pot adquirir les entrades en línia a vendaentrades.conselldeivissa.es. Més informació al telèfon 680104856 (de dilluns a divendres de 10 a 15 hores). Es prega puntualitat, ja que l’aforament és limitat. Una vegada començat l’espectacle ja no es podrà accedir a l’auditori.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *