Dilluns s’obri el termini perquè els veïns de fora dels nuclis urbans de Sant Ferran, la Savina i es Caló puguin demanar una bústia postal | Noudiari.es

Dilluns s’obri el termini perquè els veïns de fora dels nuclis urbans de Sant Ferran, la Savina i es Caló puguin demanar una bústia postal

@Noudiari / El Consell Insular de Formentera ha informat que entre l’11 de febrer i el 31 de març estarà obert el període d’inscripció perquè els veïns dels habitatges dissemitats situats en sòl rústic de Sant Ferran, la Savina i es Caló puguin demanar una bústia dins el local del servei de recollida postal que s’ha instal·lat en el carrer Mallorca (nº15) de Sant Ferran.
La institució apunta que l’objectiu és que els veïns de les vendes des Brolls, de Ses Salines, des Molí de s’Estany, de Sa Punta, des Pi des Català, de Ses Roques, de Migjorn, des Carnatge i de ses Clotades puguin rebre el correu postal a la nova oficina de bústies.

Els interessats en obtenir una d’aquestes 150 bústies s’hauran de dirigir a la Oficina d’Atenció al Ciutadà de Sant Francesc i emplenar una instància o fer el tràmit a través de l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà (OVAC).

Una vegada transcorregut el termini d’inscripció, el Consell comunicarà, mitjançant anunci, quan es podrà passar a retirar les claus d’accés al local i de la bústia assignada.

S’adjudicarà una bústia per habitatge i per ser adjudicatari caldrà presentar el volant d’empadronament, una fotocòpia del DNI i fer un únic pagament de 25 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *