Les candidates del PSOE d’Eivissa fan una crida a “omplir les urnes de vots” perquè “Sánchez és l’única alternativa a la coalició de dretes” | Noudiari.es

Les candidates del PSOE d’Eivissa fan una crida a “omplir les urnes de vots” perquè “Sánchez és l’única alternativa a la coalició de dretes”

@Noudiari / En l’acte electoral celebrat avui a ses Païsses (Sant Antoni de Portmany), les candidates del PSOE d’Eivissa al Congrés i al Senat, Sofía Hernanz i Patricia Abascal, han fet una crida a “omplir les urnes de vots” el pròxim 28 d’abril, ja que “el president Pedro Sánchez és l’única alternativa a la coalició de dretes”. 

Com ha dit Hernanz, “el Partit Socialista és l’única opció que tenim per vèncer les dretes. Però a més, aquest partit i aquest país, tenen un repte importantíssim, que és una oportunitat: posar fre a l’ultradreta a Europa”. La candidata ha destacat que “això és el que tenim a les nostres mans el pròxim dia 28, això és el que ens jugam; seguir avançant amb el Partit Socialista o retrocedir amb un govern de la coalició de dretes”.

Sofía Hernanz ha destacat qüestions com la defensa del sistema públic de pensions, que el PSOE proposa “blindar” en la Constitució, la defensa de les polítiques d’igualtat, i la defensa dels drets dels treballadors i de les treballadores. Per contra, la “desesperació” del PP en aquesta campanya els porta que “les seues úniques propostes són la crispació i l’insult”.

Segona República
La candidata al Senat per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, ha tengut un record pel seu ‘güelo’, qui va ser diputat del PSOE durant la segona República i que es va haver d’exiliar a Mèxic després del colp d’estat del dictador Franco. Amb motiu del 14 d’abril, aniversari de la proclamació de la República, Abascal ha recordat que “fa 87 anys un grup d’homes i dones d’aquest país va decidir que s’havia d’avançar en aquest país, amb gent disposada a lluitar pels mateixos principis i mateixos valors pels quals hem de lluitar ara”.

Patricia Abascal ha advertit que “hem de seguir lluitant per la defensa del que hem aconseguit en aquestos 40 anys de democràcia”, per “mantenir una sanitat pública, una educació pública, la igualtat i els drets de les persones”. La candidata ha dit que “per això vull anar al Senat, per defensar els mateixos valors que va defensar el Partit Socialista i el meu ‘güelo’ ara fa 87 anys”.

Les intervencions han finalitzat amb el president del Consell Insular i candidat a la reelecció, Vicent Torres, qui ha demanat el vot per a Pedro Sánchez, anunciant que s’espera que pugui visitar Eivissa el pròxim dimecres 17 d’abril. L’acte l’ha presentat el candidat del PSOE a l’alcaldia de Sant Antoni, Simón Planells, qui ha fet una crida a “garantir que Sofía Hernanz i Patricia Abascal estiguin a Madrid per blindar els nostres drets”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *