El Casal d’Entitats de Cas Serres acull un taller gratuït sobre com tirar endavant un projecte teatral | Noudiari.es

El Casal d’Entitats de Cas Serres acull un taller gratuït sobre com tirar endavant un projecte teatral

Imatge del Casal d’Entitats.

@Noudiari / El departament d’Educació, Patrimoni, Cultura i Joventut, ha organitzat el taller gratuït ‘Models de producció’, a càrrec de Coma 14 Teatro, que tendrà lloc el pròxim dissabte 18 de maig entre les 10.30 i les 12.30 hores a la Sala 15 del Casal d’Entitats del Centre Sociocultural de Cas Serres.


El taller serà impartit per Tolo Ferrà, director i productor de la companyia de teatre, que donarà resposta a les preguntes «com puc produir la meua obra de teatre?», «quines fases té la producció d’un projecte teatral?» o «existeixen models de producció a seguir?», a partir del projecte teatral On és quan ja no hi és? Es tracta d’una activitat oberta a la participació de companyies i grups d’arts escèniques de l’illa i, en general, a qualsevol persona o col·lectiu interessats en saber més sobre models de producció cultural. Per poder-hi participar, s’haurà de enviar un correu electrònic a gemma.aznar@conselldeivissa.es , indicant el nom i cognoms de la persona o persones interessades, així com un número de telèfon de contacte.

Recordem que el projecte teatral On és quan ja no hi és?, de la companyia Coma 14 Teatro de Tolo Ferrà, ha estat el muntatge familiar seleccionat enguany per la xarxa interilles, formada per l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Teatre Principal de Palma, la Fundació Teatre Principal de Maó, el Consell Insular d’Eivissa, el Consell Insular de Formentera, l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, en la seua segona edició.

La companyia inicia el procés creatiu d’On és quan ja no hi és? a l’illa d’Eivissa amb una estada d’una setmana que va començar ahir al Casal d’Entitats de Cas Serres, dins de la que s’emmarca la realització d’aquest taller.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *