Santa Eulària signa convenis amb entitats socials per valor de 254.000 euros | Noudiari.es

Santa Eulària signa convenis amb entitats socials per valor de 254.000 euros

Jornades d’Apfem.

@Noudiari / L’alcalde de Santa Eulària, Vicent Marí, ha signat els convenis anuals de col·laboració amb diferents entitats d’assistència social que presten servei a vesins del municipi i als quals l’Ajuntament aportarà 254.000 euros per a sufragar els programes d’atenció social que desenvolupen aquests entitats sense ànim de lucre. Aquestes ajudes municipals es cobren en dues tandes: una primera que es farà d’aquí a uns dies una volta s’ha signat el conveni i que representa el 50% del total, i altra ja a 2020, una vegada les entitats han justificat les despeses cobertes pels acords.
1.- Asociación de Esclerosis Múltiple (AEMIF). És la responsable de l’únic centre de rehabilitació neurològica especialitzat a l’atenció de persones afectades d’esclerosi múltiple i malalties neurològiques degeneratives. Subvenció: 20.000€.

2.- Cáritas. Atenció integral a persones en risc o en situació d’exclusió social. Responsable dels centres i serveis de Menjador Social, Repartiment d’Aliments i Centre de Dia. Subvenció: 85.000€.

3.- Club Náutico de Ibiza- Un Mar de Posibilidades. El programa Un Mar de Posibilidades s’imparteix cada any, durant els mesos d’estiu, i atén grups de persones amb discapacitat, dependents, i en risc d’exclusió, a través de teràpia i rehabilitació al mar. Subvenció: 5.000 €.

4.- Asociación Pitiusa de Familiares de Personas con Enfermedad Mental (Apfem). Proporcionen serveis d’atenció i suport psicològic i un Programa d’Inserció laboral. Subvenció: 14.400€.

5.- Fundación Ignacio Wallis. Aquesta entitat és responsable del Centre Residencial per a majors Reina Sofia i del Servei Integral d’Ajuda a Domicili. Subvenció: 66.000€.

6.- ASPANADIF. Es signa conveni amb aquesta associació per al projecte Itinerari Integral de Formació i Inserció Laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball Can Llatzer. També un Servei d’Orientació i Intermediació Laboral. Subvenció: 10.000 €.

7.- Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer (AFAEF). Conveni per als projectes: Servei d’Ajuda a Domicili i Servei d’Estimulació Cognitiva Individual. Subvenció: 10.000 €.

8.- APNEEF. Acord per a dur a terme el projecte Tractament, (Re) Habilitació i Prevenció de nens/es amb necessitats educatives especials. Subvenció: 10.500 €

9.- AMADIBA. El conveni cobreix el cost del lloguer dels locals pel Centre de Dia per a persones amb discapacitat. Subvenció: 33.000 €.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *