Nits de Tanit Músiques del Món torna aquest diumenge amb l’actuació de Toko Telo | Noudiari.es

Nits de Tanit Músiques del Món torna aquest diumenge amb l’actuació de Toko Telo

@Noudiari / Els concerts del Festival Nits de Tanit s’inicien aquest diumenge, dia 30 de juny, amb l’actuació del grup Toko Telo, que agrupa als tres músics més destacats de l’illa de Madagascar: el guitarrista D’Gary, la cantant i percussionista Monika Njava i el guitarrista i percussionista Joël Rabesolo.
Considerats els grans ambaixadors musicals de l’illa de Madagascar, Toko Telo explora les riquíssimes arrels musicals de la seua illa natal, interpretades amb gran virtuosisme artístic.

La cantant Monika Njava és considerada ‘la veu de Madagascar’ i la presència d’aquest grup és habitual en els certàmens internacionals més prestigiosos dedicats a les músiques del món.

El concert se celebrarà aquest diumenge a les 22 hores a la Seu de la Universitat de les Illes Balears a Eivissa, davant l’edifici de l’antiga comandància militar.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a vendaentrades.conselleivissa.es (10 euros) o a la taquilla a partir de dues hores abans del concert (15 euros).

Aquest diumenge hi haurà un servei gratuït d’autobús de 20 a 21.45 hores per accedir a la zona del concert, des de l’aparcament devora dels Multicines i amb parada davant del Consell Insular d’Eivissa i davant de l’edifici de La Caixa al carrer de Joan Xicó.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *