Èxit de participació a la Caminada Guiada a es Pou des Lleó | Noudiari.es

Èxit de participació a la Caminada Guiada a es Pou des Lleó

@Noudiari / Ahir a la tarda va tindre lloc una nova ruta de les Caminades Guiades que organitza l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu juntament amb la Peña Deportiva de Santa Eulària i Walk and Talk Ibiza. En aquesta ocassió es feia una ruta per la costa de Poud des Lleó i la cita va congregar a 65 persones, tot un éxit de participació.


La ruta es va iniciar a les 19.30 hores des del Canal d’en Martí i, per dues hores i mitja, va recòrrer sis kilòmetres de litoral, incloguent espais emblemàtics com el mateix Pou des Lleó a la Torre d’en Valls o de Campanitx, un magnífic mirador cap a Tagomago.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *