Aprovades les ajudes a la xarxa de biblioteques del Consell per un import de 223.500 euros | Noudiari.es

Aprovades les ajudes a la xarxa de biblioteques del Consell per un import de 223.500 euros

@Noudiari / El Consell Executiu, reunit avui en sessió extraordinària, ha aprovat la concessió de les ajudes a les 9 biblioteques que pertanyen a la xarxa de biblioteques del Consell Insular d’Eivissa per col.laborar en el seu manteniment i en l’activitat realitzada des del mes d’octubre de 2017: es Cubells, Jesús, Sant Miquel, Sant Carles, Can Misses, Santa Gertrudis, Cala de Bou, Figueretes i sa Colomina.

 

Aquestes ajudes abasten les despeses que han fet les associacions i els ajuntaments que gestionen aquestes biblioteques en l’adquisició de mobiliari, activitat d’animació, fons bibliogràfic, contractació de personal, etc.

De la quantitat adjudicada un total de 147.222 euros es pagaran de seguida, quedant la resta pendent de pagar en el moment de la justificació per part de les entitats gestores.

Es resol així una demanda dels gestors d’aquest servei per tal de poder continuar amb aquesta tasca després de dos anys de retard en el pagament d’aquesta ajuda.

En la mateixa línia, a l’àmbit de Benestar Social, també s’estan resolent les ajudes pendents de la convocatòria 20017-2018 a diferents associacions, i així avui s’ha aprovat un dels pagaments pendents a l’entitat AEMIF (Asociación de Esclerosis Múltiple de Ibiza y Formentera) per un import de 26.239,38 euros pel projecte “Centre de Dia”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *