Sant Josep en Xarxa aplega a mig centenar d’emprenedors | Noudiari.es

Sant Josep en Xarxa aplega a mig centenar d’emprenedors

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep acull des d’aquest matí la jornada Sant Josep en Xarxa, en una edició centrada en la responsabilitat social de l’empresa i a la que han acudit mig centenar d’empresaris i emprenedors per participar en el programa previst per a tot aquest dijous.


La jornada ha estat inaugurada pel regidor de Turisme i Economia de Sant Josep, Vicent Roselló, que ha recordat la feina de suport a l’empreneduria que es fa des del municipi, “amb eines com el registre ràpid d’empreses, que permet donar d’alta una societat mitjançant un tràmit únic i en només 24 hores”, una possibilitat que ha recordat que s’ofereix des del Punt d’Atenció a l’Emprenedor de l’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep de forma pionera a l’illa.

També ha participat en la jornada la directora general de Promoció Econòmica, Vanessa Rosselló, que ha valorat les eines que s’han presentat als assistents acompanyada de la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis Tomàs.

A la trobada a Sant Josep s’ha presentat, aprofitant la xerrada a càrrec de Marina Noguerol sobre la responsabilitat social en l’empresa, el cas de la moda sostenible que comercialitza Merit Orlando i Laia Ribas ha presentat el seu projecte d’agricultura ecològica.

A més, s’han exposat negocis com una agència de viatges que descobreix l’Eivissa més autèntica i allunyada del turisme massiu oferint experiències úniques. També un comerç especialitzat en la producció autòctona o un food truck que elabora llaminadures allà on s’instal·la.

Després s’ha presentat la guia ‘Un comerç electrònic a Balears’, on s’explica com posar en marxa aquesta mena d’activitat, segons ha exposat la consultora de Cibersocietat de la Fundació bit, Francina Mas, o el pes que guanya la responsabilitat social alhora de pensar en una idea de negoci. Els assistents han conegut després els casos de la marca de moda Charo Ruiz i de la comercialització d’Ecovillas.

Després de la pausa per dinar, els assistents participaran al taller ferEmpresa, també organitzat des de l’IDI, a càrrec de la coach motivacional Lina Torres, per aprofundir contactes per establir relacions de col·laboració entre emprenedors i emprenedores. La cloenda de la jornada Sant Josep en Xarxa està prevista per a les 18.30 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *