Reunió informativa al Centre Cultural de Jesús per a les persones que vulguin produir la seva pròpia energia solar | Noudiari.es

Reunió informativa al Centre Cultural de Jesús per a les persones que vulguin produir la seva pròpia energia solar

@Noudiari / El proper dilluns, 14 d’octubre a les 19:30 hores. l’associació Jesús en Transició celebra una reunió informativa al Centre Cultural de Jesús per a totes les persones que vulguin produir la seva pròpia energia a partir del sol.


Jesús en Transició impulsa una compra col·lectiva a través de Holaluz, una empresa que porta gairebé 10 anys comercialitzant energia elèctrica 100% verda i que ara també promou l’autoconsum energètic fotovoltaic.

“Creiem que la utilització de les energies renovables és una de les fórmules per fer front al canvi climàtic i, per aquesta raó, apostam per l’autoconsum fotovoltaic de forma col·lectiva”.

L’objectiu és tenir el millor assessorament, els millors preus en l’adquisició i instal·lació dels equips necessaris i la facilitació de tots els tràmits.

La reunió servirà per exposar tots els detalls tècnics i econòmics d’aquesta iniciativa, així com per resoldre els dubtes que sorgeixin.

Ja són més de 60 les persones que estan interessades en formar part d’aquesta onada fotovoltaica, “però esperam que s’hi sumin moltes més”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *