Santa Gertrudis viu els actes principals del dia de la seva patrona | Noudiari.es

Santa Gertrudis viu els actes principals del dia de la seva patrona

@Noudiari / La Parròquia de Santa Gertrudis ha viscut aquest migdia els actes principals del dia de la seva patrona, uns actes als quals han assistit l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer; el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí; així com diferents regidors de diferents grups polítics i altres personalitat.A la missa, oficiada pel bisbe d’Eivissa i Formentera Vicente Juan Segura, li ha seguit una petita processó pels carrers de la població i una ballada pagesa a càrrec de l’Agrupació de Balls Tradicionals de Santa Gertrudis.

La festa continua avui a la nit amb un ‘Music Truck’ amb Billy Flamingos pels carrers de Santa Gertrudis i el concert de Joven Dolores a l’envelat.

I demà, entre les ativitats programades, figura una nova edició de la Jornada Gastronòmica Intercultural a la qual hi participen una desena de Casas Regionales i associacions de ciutadans de diferents països.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *