Inaugurada l’ampliació del Centre de Tercera Edat de Santa Gertrudis - Noudiari.es | Noudiari.es

Inaugurada l’ampliació del Centre de Tercera Edat de Santa Gertrudis

@Noudiari / Carmen Ferrer, alcaldessa de Santa Eulària des Riu; i Vicent Marí, primer regidor al moment d’iniciar-se el projecte, varen inaugurar ahir a la tarda la reforma i ampliació del Centre Social i de Tercera Edat de Santa Gertrudis de Fruitera, una intervenció que permet ampliar l’espai disponible per a la nombrosa, i en augment, comunitat de persones majors de la Parròquia que tenen a aquest local el seu principal lloc de reunió i on es realitzen múltiples activitats al llarg de l’any.

Una ballada per part de l’Agrupació de Balls Tradicionals de Santa Gertrudis i un avanç del llibre que Josep Juan Marí ‘Pep Xumeu’ està realitzant sobre les fonts i pous de la Parròquia varen acompanyar una convidada als assistents organitzada pel Club de la Tercera Edat i el Consistori.

L’ampliació, que respecta l’esperit del disseny original, permet incorporar 75 m2 a la planta baixa de l’edifici distribuïts en una sala expedita de 40 metres per a usos múltiples i de nova factura, 9 metres quadrats més per a la sala de televisió que arribarà als 40 m2, 0,85 metres més per al bar (que arribarà als 44 m2), així com unes porxades de 35,70 metres.

Altres espais annexes i funcionalitats com ara elements de seguretat contra incendis completen el projecte. Les obres varen ser adjudicades a l’empresa Excavaciones Cotxu per 126.000 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *