La música de Itaca Band i Joven Dolores animarà la nit formenterera | Noudiari.es

La música de Itaca Band i Joven Dolores animarà la nit formenterera

Joven Dolores.

@Noudiari / Aquest dissabte 14 de desembre se servirà un dels plats forts de les Festes de Nadal de Formentera amb una nit de concerts a l’envelat de sa Senieta de Sant Francesc.

El tret de sortida serà a les 22.30h amb l’actuació de Joven Dolores, tot seguit actuarà el reconegut grup català, Itaca Band.

La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha convidat a tots els formenterers a gaudir d’aquesta nit d’actuacions “que posen el to musical i festiu a l’inici de les festes de Nadal a la nostra illa”.

Joven Dolores

Per començar la nit, a les 22.30h, el tàndem format pel cantant David Serra i el guitarrista Joan Barbé s’uniran a la base rítmica de Frederic Torres al baix i JC Marí a la bateria per a donar vida al seu nou projecte Joven Dolores.

“Aquest nou projecte és una aposta diferent dins el panorama nacional amb cançons que emocionen i amb un aclaparador directe com a garantia”.Amb el rock del segle XXI com a teló de fons, el seu primer disc Galopa los días està ple de referències al món que els ha tocat viure, parlant especialment del pensament positiu, de les relacions humanes i de la importància de la dona i la seva situació d’avui dia.

Itaca Band

Per concloure la nit de concerts, la banda catalana Itaca Band, autèntics referents de la música mestissa, convertiran el seu directe en una festa huracanada on no hi haurà ni un instant per al repòs.

Itaca Band.

Himnes com a Temerari, Ara i aquí o la més recent Com si no hi hagés demà es contagiaran amb una increïble facilitat, ja que són cançons que no es poden deixar de ballar ni de corejar.

Bones lletres en castellà i en català amb ritmes d’arrel jamaicana, tempos accelerats i una embranzida robusta i vigoritzant dels vents-metalls.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *