Santa Eulària viu el Nadal amb multitud d’actes per tot el poble | Noudiari.es

Santa Eulària viu el Nadal amb multitud d’actes per tot el poble

@Noudiari / Aquest dissabte s’estan realitzant diferents activitats amb motiu del Nadal al poble de Santa Eulària des Riu, sent la principal la Fira de Nadal que té lloc a la Plaça d’Isidor Macabich (o des canó) amb una trentena de parades amb productes artesans, de proximitat i originals, perfectes per a fer les compres de regals nadalencs.

En aquest entorn s’ha aprofitat per a fer l’entrega dels premis del concurs d’aparadorisme de Nadal que ha convocat l’Ajuntament i que enguany incloien un nou guardó per a la proposta més original i ‘eco’. Aquest guardó, dotat amb 200 euros, ha anat a parar a la perruqueria Olga Egea que ha fet un arbre de Nadal i una decoració nadalenca fen servir material vell de la perruqueria i cabells naturals.

En quant als altres premis, dotats amb 200, 300 i 400 euros, aquest han recaigut al poblet nadalenc amb cartró reciclat de la tenda A ver…, al poble de Papa Nael fent servir figures animades i llums de la floristería i tenda de regals El ramo de Flores, i a l’al·legoria del Cap d’Any i els Reis fent servir un pingüí cambrer, un gran rellotge i un raïm de tamany gegant de Bodegas Ribas.

Finalment, Circ LlumArt ha pogut arribar des de Mallorca tot i el mal temps i aquesta tarda a s’Alamera ja estarán instal·lada la seva L’illa dels Invents que romandrà oberta durant tot el dia de demà acompanyant als unflables de la carpa.

Per últim, aquest matí la Banda Municipal de Música i els alumnes de l’Escola Municipal de Música han oferit quatre microconcerts a diferents bandes del poble. I, aquesta tarda, continua el Festiteatre amb Batucada, es Mals Esperits, visita del Pare Noel i jazz.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *