L’hipòdrom de Sant Rafel acull la segona jornada de la Copa de Nadal 2019-2020 | Noudiari.es

L’hipòdrom de Sant Rafel acull la segona jornada de la Copa de Nadal 2019-2020

@Noudiari / Aquest diumenge, l’hipòdrom insular de Sant Rafel acollirà la segona jornada de la Copa de Nadal 2019-2020 que organitza l’Associació de Trot Eivissenc en col·laboració amb el Consell d’Eivissa.

Les carreres començaran a partir de les 12 hores i es disputaran un total de cinc proves, entre les que destaquen els poltres de menys de 3 anys que encetaran la competició, la carrera especial de cavalls nacionals, que serà la 4ª, i la carrera de cavalls internacionals que serà la 5ª.

La primera jornada d’aquesta Copa Nadal es va disputar el mes de desembre. El Consell hi participa en totes dues jornades amb una aportació total de 4.000 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *