El Consell d’Eivissa tramita prop de 3 milions d’euros en ajudes per al món rural i ramader, l’esport i estudiants | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa tramita prop de 3 milions d’euros en ajudes per al món rural i ramader, l’esport i estudiants

A les Pitiüses, la figuera és un element característic del paisatge rural. Foto: Marina Ribas

El Consell d’Eivissa Informa / El Consell d’Eivissa reinicia els terminis per presentar sol·licituds a les ajudes al món rural i ramader, amb un import total de prop d’1.518.000 euros; per a estudiants de l’illa, per un import total de 600.000 euros; per a la xarxa de biblioteques públiques per 125.000 euros, i per al món esportiu per valor total de 745.000 euros.

Fins a dia d’avui, les sol·licituds es podien presentar únicament a través de la seu electrònica del Consell Insular d’Eivissa (seu.conselldeivissa.es), mitjançant certificat digital. Des de l’1 de juny de 2020 (inclòs), les sol·licituds poden presentar-se també presencialment tot i que en aquest darrer cas s’ha de demanar cita prèviament a través de la pàgina web citaprevia.conselldeivissa.es.

Així, es reprèn el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria d’ajudes a estudiants de l’illa d’Eivissa per al curs 2019-2020, que finalitzarà el dia 26 de juny de 2020, inclòs. Quant a les ajudes esportives, el termini finalitza el pròxim divendres 12 de juny.

Per a les ajudes de desenvolupament al món rural i ramader, cal consultar els terminis d’aquesta convocatoria d’11 línies d’ajudes destinades a fomentar i dinamitzar del món rural a diversos sectors com l’agricultura ecològica, cooperatives agràries, per al foment de l’ús de materials biodegradables en encoixinament agrícola o per la conservació de varietats locals tradicionals de cereals en risc d’erosió genètica i arbres fruiters de secà tradicionals, entre d’altres.

Els interessats en sol·licitar aquestes ajudes al camp poden fer-ho via telemàtica i tenen més informació al Departament de Turisme, Medi Rural i Marí i Cooperació Municipal del Consell Insular d’Eivissa, tlf 971 19 59 00 i a la seu electrònica del Consell Insular d’Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *