El Consell d’Eivissa entrega 6.000 mascaretes reutilitzables a la Federació de Majors d’Eivissa - Noudiari.es | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa entrega 6.000 mascaretes reutilitzables a la Federació de Majors d’Eivissa

NouDiari / El departament de Benestar Social del Consell d’Eivissa ha fet entrega avui d’un lot de 6.000 mascaretes reutilitzables a la federació de Majors d’Eivissa que s’uneix a les 400 entregades la passada setmana a la Llar Eivissa.Es tracta d’un dels lots de mascaretes que, des del departament, s’han preparat per distribuir entre els col·lectius més desfavorits. També se’ls hi ha fet entrega de 16 tablets. 

A l’acte de lliurament ha assistit la consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, Santiago Marí, director insular de Benestar Social, Jose Tur, president de la Federació i Toni Tur, president de l’Associació de Majors de Puig d’en Valls.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *