Sa Nostra Sala acull la projecció del film ‘Antonito’ i l’entrega dels premis de la campanya de recollida d’imatges | Noudiari.es

Sa Nostra Sala acull la projecció del film ‘Antonito’ i l’entrega dels premis de la campanya de recollida d’imatges

@Noudiari/  Ahir dijous, dins el context de l’exposició de fotos antigues organitzada per l’Arxiu d’Imatge i So del Consell Insular d’Eivissa, Sa Nostra Sala va acollir l’entrega dels premis als participants de la campanya de recollida d’imatges. Es van entregar tres premis, a la categoria de millor foto, millor història i a la millor col·lecció, segons votació popular dels visitants de l’exposició.

Antoni Costa Marí, acompanyat de quatre dones que van ser figurants del rodatge.

Els premiats foren els següents:
1.- Millor col·lecció de fotos: Col·lecció de la família de Josep Cardona
2.- Millors històries aportades: ex aequo, ‘L’ensenyament’, a càrrec de Neus Planells Molina; i ‘Sa Riba, barri de pescadors: història d’un naufragi’, aportada per Marga Torres.
3.- Millor foto antiga: la família Prieto, aportada per Isabel Prieto.

A més, es va projectar el film ‘Antonito’, rodat i realitzat a Eivissa l’any 1960 per Peter Finch i protagonitzada pel nen eivissenc Antoni Costa. L’aleshores nen, Antoni Costa Marí, va assistir a la projecció, així com altres persones que van participar i van fer de figurants en aquest rodatge.

Per a la majoria dels qui aprticiparen en el rodatge, la d’ahir va ser la primera vegada a la seua vida que veien aquella pel·lícula a la qual van participar, fa 57 anys. Aquestes persones, explicaren els seus records de com els havien escollit per actuar, com va ser el rodatge, i les instruccions rebudes per part de Peter Finch, el director. L’Arxiu d’Imatge i So del Consell Insular d’Eivissa va entregar uns lots de DVDs editats per l’Arxiu, a aquestes persones, com a agraïment a la seua participació.

Us adjuntem una fotografia d’Antoni Costa Marí, acompanyat de quatre dones que van ser figurants del rodatge, així com una imatge de l’entrega de premis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *