Espai F, al Volcano Theatre de Gal·les | Noudiari.es

Espai F, al Volcano Theatre de Gal·les

Membres del col·lectiu artístic formenterer Espai F.

@Noudiari/Cinc dels tretze membres del col·lectiu artístic formenterer Espai F es troben aquests dies al centre internacional d’investigació escènica Volcano Theatre, a la ciutat de Swansea (Gal·les), per realitzar una residència artística de dues setmanes.

L’objectiu de la companyia és estrènyer llaços amb altres centres culturals europeus, intercanviar experiències de gestió i producció cultural, aprofundir en la feina de la seva darrera obra (Nautae) i mostrar al públic gal·lès aquesta “performance escènica” que es va poder veure a Formentera i en la passada edició de la Fira B de Palma.Espai F va rebre l’encàrrec d’aquest projecte per part del C.IN.E. (Centre d’Investigació Escènica de Sineu), que ha fet possible aquest intercanvi gràcies a un projecte pilot de l’Institut Ramon Llull per internacionalització de centres de residències.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *