‘Gràcies, PROU!!!’, per Maria Sala | Noudiari.es

‘Gràcies, PROU!!!’, per Maria Sala

Per Maria Sala.
PROU!!! hauríem de ser tots. Prou és tothom. Prou és na Cati Marí. Sempre que sorgeixen moviments socials per a sa protecció del territori, alguns solen dir que sempre són els mateixos, ses mateixes cares… Idò a PROU!!!, no!

Na Cati, dona senzilla, mare de família i ara ‘prouista‘. Ella és el referent d’aquest moviment. Gent corrent, gent de casa, gent treballadora que s’ha cansat de veure com es menysprea la terra que ens ha vist créixer. La terra que ens dóna tant. Ella podria ser sa nostra mare, veïna o germana. Per això aquest moviment és proper.

Dóna igual, sa professió, es color polític i es poc temps lliure que es tengui. Repetesc, PROU!!! hauria de ser tothom perquè Eivissa ens acollit a totes! Gràcies, PROU!!!. Gràcies, Cati. Sou sa lluita que Eivissa necessita.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *