Sabors d’Eivissa d’allò més originals aquest dissabte al Mercat de Sant Josep - Noudiari.es | Noudiari.es

Sabors d’Eivissa d’allò més originals aquest dissabte al Mercat de Sant Josep

 

@Noudiari / Aquest dissabte, en el marc del Mercat Ecològic, Local i d’Artesania de Sant Josep de sa Talaia, el xef Martín Torres, del restaurant Es Galliner, convida a degustar un plat fresc i amb producte de temporada com és el sashimi de síndria.
La campanya Sabors d’Eivissa, creada pel Consell d’Eivissa, porta fins a Sant Josep la possibilitat de redescobrir els productes de temporada de l’horta eivissenca amb una sèrie de tallers de showcooking a càrrec del xef Torres.

Un dissabte al mes, en tocar les 11.30 hores i durant la celebració del Mercat, el xef Torres ens ensenya com aprofitar els productes locals de l’horta d’estiu.2 Respuestas a Sabors d’Eivissa d’allò més originals aquest dissabte al Mercat de Sant Josep

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *