Santa Eulària ret homenatge a Antònia Guasch Planell pels seus 100 anys | Noudiari.es

Santa Eulària ret homenatge a Antònia Guasch Planell pels seus 100 anys

@Noudiari / L’alcalde de Santa Eulària des Riu, Vicent Marí, i la regidora d’Afers Socials, Ana Costa, han visitat aquest matí a Antònia Guasch Planell, vesina del poble i que ha complit 100 anys recentment. Els dos edils, en nom de tota la Corporació, li han entregat diferents obsequis, com ara un ram de flors, una placa i un parell d’arracades.

 

La senyora Guasch Planell, que actualment està interna a la Residència Can Blai, va néixer a una família d’11 germans a la casa coneguda com a Can Pep d’en Sala, al costat del Molí de Can Planetes. Bona part de la seva vida ha desenvolupat feines del camp, encara que també va ser durant molt de temps l’encarregada de cobrar les entrades de Ses Parres, una popular sala de ball del poble que posteriorment va esdevenir la discoteca Studio 54.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *